Guus Leurs: "Designtafels maken is prachtig werk, vooral als het zo is geworden als de opdrachtgever in gedachten had. Graag gemaakt..." zeggen we dan.

 

DESIGNOVITZ® maakt tafels die stevig op haar industriële poten staan. De constructie is geïnspireerd op de lijmklemmen die de timmerman in zijn werkplaats gebruikt.

 

De poten

Deze worden gemaakt van stoer 6 mm dik staal, afgewerkt me een harde coating of gewoon onbewerkt. Ze worden vastgezet door grof schroefdraad dat wordt vastgedraaid met industriële gietijzeren handwielen. Alle DESIGNOVITZ® poten zijn onafhankelijk in hoogte verstelbaar door stelvoeten. Een ongelijke vloer hoeft u niet te repareren, dat probleem is voor u opgelost.

 

De tafelbladen

De tafelbladen zijn gevat in een stalen frame en worden afgewerkt met een keiharde laklaag van ongeveer 3 mm. Deze laklaag biedt maximale bescherming tegen beschadigingen en geeft het ontwerp een prachtig diepte-effect. De dikte van de tafelbladen is 40 mm, wat een mooie balans tussen visuele impact en gewicht geeft.

 

Het concept

DESIGNOVITZ­® maakt tafels zoals u ze op deze pagina ziet, maar biedt u ook de mogelijkheid uw tafel geheel 'tailor-made' te leveren. Het grafisch ontwerp op het blad kan geheel naar uw eigen wens worden ingevuld. De tafelpoten kunnen ook naar wens worden gemaakt en bijvoorbeeld voorzien worden van een bedrijfslogo.

 

Alle tafels kunnen worden gemaakt in staal, roestvrij staal of cortenstaal.

 

Prijs

Op aanvraag

BIG MOUTH (221x91 cm)

De door DESIGNOVITZ® ontworpen 'Big Mouth' is een tafel met een 'Pop Artie' uitstraling. Deze tafel past goed in een modern interieur maar natuurlijk ook in de wachtkamer van een tandarts. Dit maakt het wachten toch wat amusanter.

The SIXTIES (221x91 cm)

Aan de door DESIGNOVITZ® ontworpen tafel 'The Sixties' waan je jezelf toch weer even terug in de tijd: die kleurrijke hippietijd. Deze tijd zie je terug in de gebruikte kleuren en vormen. Je kunt de walmen van de wierook en de waterpijp weer bijna ruiken.

RIJST (200x90 cm)

De door DESIGNOVITZ® ontworpen tafel 'Rijst' heeft een rustige uitstraling met een motief dat uit 1962 lijkt te komen maar toch ook weer hedendaags is. Het doet denken aan een rijstkorrel. Het zwart-wit effect werkt als de oude zwart-wit televisie, aanwezig maar toch wat rustiger dan kleur.

MOKUM (203x89 cm)

De door DESIGNOVITZ® ontworpen 'Mokum' is een tafel met een 'helicopter-view' over het centrum van Amsterdam, zo kleurrijk als onze hoofdstad zelf.

Het is ook mogelijk uw eigen buurt, of straat, op een fraaie manier uit te lichten op het tafelblad.

MIKADO (200x90 cm)

De door DESIGNOVITZ® ontworpen 'Mikado' is een tafel met fraai lijnenspel waarbij je jezelf een beetje in Japan waant. Een tafel die 'looks' heeft waar je naar blijft kijken. In dit geval uitgevoerd met een hamerslag afwerking.